Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Neoss firar 20 år av Intelligent Simplicity och bjuder in till Integrate 2022 i Göteborg!

Jubileet firas den 9 till 11 juni i Göteborg, staden där den moderna implantologin föddes och dess fader, Professor Per-Ingvar Brånemark verkade. Konferensen pågår under 3 dagar och ordförande för det vetenskapliga programmet är Professor Christer Dahlin.

Integrate. Educate. Celebrate.

Många namnkunniga talare från hela världen kommer att presentera och diskutera aktuella vetenskapliga rön och moderna kliniska tillämpningar som: Prosthetic simplicity without compromise, Simplicity in practice, Managing risk factors, Digital flexibility for you and your patient, samt Accurate simplicity in intraoral scanning.

Dessutom!

Som en integrerad del av programmet erbjuds dagligen sociala aktiviteter och utflykter. Morgon jogging, yoga i soluppgången, och andra aktiviteter med hälsoprofil. Det kommer också erbjudas besök på Liseberg, båtturer och spännande middagsarrangemang. Allt som en naturlig ingrediens av 20 års firandet tillsammans med Neoss och dentala experter från hela världen.

“Detta kommer att bli årets stora dentala evenemang, inte bara på grund av utbildningsprogrammet vilket är i absolut världsklass, utan det är också av stort värde för våra kunder och vår personal att få träffas och fira ordentligt tillsammans. En möjlighet som ingen bör missa”

Dr. Robert Gottlander, VD för Neoss Group.

Om Neoss® 

Neoss erbjuder intelligenta lösningar som är intuitivt enkla att använda. Våra produkter gör det möjligt för vårdgivare att tillhandahålla sina patienter säkra och kostnadseffektiva behandlingar med förutsägbart förträffliga långtidsresultat. Vi strävar mot att sätta en ny standard med genialitet och integritet. Neoss gör det svåra enklare genom att samarbeta med professionen i att utveckla smartare behandlingslösningar. Vi kallar det Intelligent Simplicity. Med sitt huvudkontor i Harrogate, Storbritannien, och med forskning och utveckling i Göteborg, Sverige, har företaget satt ett globalt fotavtryck med mångårig närvaro på alla nyckelmarknader. För att få veta mer besök https://www.neoss.com

Källa: Neoss

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev