Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Neoss Group ingår ett samarbetsavtal med Osstell AB

Neoss Group meddelar att de ingått ett samarbetsavtal med Osstell AB. Detta dynamiska samarbete markerar en betydande milstolpe inom tandvårdsbranschen och förenar de två organisationernas styrkor för att utveckla innovativa produkter som kommer att förbättra vårdkvaliteten för patienter över hela världen.

Osstell AB är känt för sitt engagemang för att hjälpa tandläkare sätter implantat globalt och syftar till att förbättra säkerheten, effektiviteten och framgångsgraden för implantatbehandlingar. Genom detta samarbete befäster Neoss Group och Osstell AB sina positioner som ledande aktörer inom tandvårdsbranschen.

Dr. Robert Gottlander, VD och koncernchef för Neoss Group, uttryckte: ”Genom att samarbeta med Osstell, världsledande inom resonansfrekvensanalys, kan vi förena våra banbrytande lösningar för tandimplantat med deras omfattande kunskap inom området för implantatstabilitet och Osseointegration.”

Malin Gustavsson, VD för Osstell AB, sa: ”Samarbetet med Neoss Group öppnar upp nya möjligheter för att främja implantatbehandlingar och ge tandvårdsprofessionella globalt stöd. Vi är begeistrad över potentialen det innebär och de positiva resultat som detta samarbete kommer att ge till kliniker och patienter över hela världen.”

Neoss Group och Osstell AB är entusiastiska över den transformerande effekt som detta partnerskap kommer att ha på marknaden för tandimplantat och gynna både kliniker och patienter. Tillsammans kommer Neoss Group och Osstell AB att sträva efter att leverera exceptionella implantatlösningar och främja oral hälsa.

Källa: Neoss / Osstell

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev