Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Neoss® Group lanserade skannern NeoScanTM 1000 i samband med sitt 20-årsfirande av Intelligent Simplicity.

Som en del av Neoss 20-årsfirande vid Neoss Integrate 2022-kongressen i Göteborg, fick deltagarna för första gången se, testa och köpa NeoScan 1000, en intraoral skanner som kommer lanseras globalt i september i år.

”Jag är mycket glad att få introducera NeoScan 1000 i vårt utbud av intuitiva dentala lösningar. Skannerns prestanda är över mina förväntningar och med tydliga konkurrensfördelar. Skannern kommer att göra det möjligt för Neoss att avsevärt utöka sitt egenutvecklade digitala tandvårdserbjudande.”

Dr. Robert Gottlander, CEO och President för Neoss Group.

 

Designad för skanningsnoggrannhet och hastighet ger denna kompakta, lätta skanner möjligheten till ett flexibelt digitalt arbetsflöde och det till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

 

 “NeoScan 1000 är en supersnabb, lätt och lättanvänd skanner. Jag hade nöjet att vara med i tidiga tester och har använt skannern för flera digitala avtrycksindikationer på min klinik med mycket bra resultat. Digital tandvård är i behov av mer kostnadseffektiva lösningar så att tandläkare kan utnyttja det till sin fulla potential. NeoScan 1000 har potential att göra just detta.“

Dr. Marcus Dagnelid, specialist i oral protetik, Göteborg

 

Med en enkel USB-kabelanslutning (ingen ytterligare strömkälla behövs), stöd för pekskärm och alla övriga fördelar kommer NeoScan 1000 att tillfredsställa och entusiasmera hela tandvårdsteamet!

Källa: Neoss

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev