Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Neoss Integrate 2022, en ny milstolpe har satts inom tandvårdsevenemang med Neoss® Groups 20-årsjubileum

Över 600 tandläkare samlades för att delta i Integrate, Educate, Celebrate 9 juni till 11 juni på Neoss Integrate 2022 i Göteborg. Deltagarna bjöds på tre dagars sociala aktiviteter, flera integrationsmöjligheter och ett vetenskapligt program med 40 talare, som för första gången någonsin i dentalbranschen presenterade på en 4K vägg- och golvskärm.

”Jag är överväldigad över den positiva feedback vi har fått från både deltagarna och våra talare. Riktigt nöjd med hur vi på Neoss har lyckats ta tandläkarevenemang till en ny nivå med implementering av ny teknik som aldrig tidigare skådats i branschen. Framtiden är ljus för Neoss.”

Dr. Robert Gottlander, CEO och President för Neoss Group.

Detta möte firade 20 år sedan det första Neoss-implantatet placerades, och den första patienten var närvarande på scenen för att fira händelsen. Detta var också första gången klinisk 10-årsdata på Neoss-implantaten presenterades tillsammans med en betydande mängd annan positiv klinisk forskning. Neoss bedriver sin forskning och utveckling på kontoret i Göteborg bredvid Institutionen för odontologi på Göteborgs Universitet.

”Wow, det här har varit 3 fantastiska dagar av utbildning och firande. Jag tycker att alla talare gjorde ett enastående jobb och det har också visat sig i den extremt positiva respons som vi har fått!”

Prof. Christer Dahlin, Vetenskapliga programmets ordförande

Neoss lanserade flera nya produkter vid mötet. Den mest anmärkningsvärda var Neoss egna intraorala skanner, NeoScan 1000TM. En lättanvänd, snabb, lätt intraoral skanner som passar perfekt in i alla klinikers digitala arbetsflöden. Andra anmärkningsvärda lanseringar var en ny kirurgisk bricka, nya kirurgiska verktyg, SLM-implantatbryggor med mera.

Källa: Neoss

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev