Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Neoss lanserar en ny hemsida med en helt integrerad Online Store – neoss.com

Neoss lanserar en ny hemsida och Online Store i en integrerad lösning.

Den nya hemsidan är skapad med användarupplevelsen i åtanke och har en modern design, förbättrad funktionalitet och enkel åtkomst till ett nav med viktig information för att hjälpa tandläkare att hitta vad de behöver och samtidigt köpa produkter.

”Vi är glada över att kunna meddela lanseringen av vår nya hemsida och Online Store. Vårt mål är att ge våra besökare ett enklare sätt att lära sig om hur vi på Neoss kan hjälpa tandläkare och deras patienter, samtidigt som de kan köpa produkterna de behöver 24/7. Den omdesignade webbplatsen har ett nytt utseende med förbättrad funktionalitet för att säkerställa en enkel och mer engagerande upplevelse för användaren.”
Mattias Flodin, Vice President Global Marketing Neoss Group.

Designen är modern, intuitiv och med integrationen av Online Store vill vi göra användarupplevelsen så enkel som möjlig. Den nya hemsidan är snabbare och mer användarvänlig.

Neoss har effektiviserat menyer, förenklat navigeringen och förbättrat visuella bilder. Kombinerat med förbättrat innehåll och optimering för mobila enheter gör det möjligt för dig som kund och dig som blivande kund att bättre interagera med Neoss online.

Du som användare kan också hålla dig uppdaterade med de senaste nyheterna, utvalda produkter och evenemang över hela världen.

Om Neoss
Neoss erbjuder intelligenta lösningar som är intuitivt enkla att använda. Våra produkter gör det möjligt för tandläkare att tillhandahålla pålitliga och kostnadseffektiva behandlingar till sina patienter med förutsägbara, långsiktiga resultat. Vi strävar efter att sätta nya standarder genom att leda marknaden med uppfinningsrikedom och integritet. Genom att utveckla smarta behandlingslösningar och arbeta nära varje praxis gör Neoss komplexet mindre komplicerat. Vi kallar det Intelligent Simplicity. Huvudkontoret ligger i Harrogate, Storbritannien, med forskning och utveckling baserat i Göteborg och företaget har etablerat ett globalt fotavtryck med en långvarig närvaro på viktiga marknader. För mer information besök https://www.neoss.com

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev