Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Neoss lanserar en ny Multi-Unit distans till Neoss4+ behandlingslösning för helkäkar och partiella broar

Neoss tillkännager lanseringen av en ny Multi-Unit distans för sin Neoss4+ behandlingslösning, ett toppmodernt system utformat för att förändra hur tandläkare behandlar helkäkar.

”Det är med glädje vi introducerar vår nya Multi-Unit distans med Neoss4+ behandlingslösning till tandvården. Vårt engagemang för innovation har fått oss att skapa en lösning som ger tandläkare möjligheten att erbjuda fantastisk vård till sina patienter. Vi tror att Neoss4+ behandlingslösning kommer att ge fler alternativ med implantat för helkäkar och förbättra livskvaliteten  för de patienter som önskar återskapa sitt leende.” – Dr. Robert Gottlander, President och VD för Neoss Group.

Med fokus på förutsägbarhet, effektivitet, estetik och prisvärdhet ger Neoss4+ behandlingslösning alla kliniker möjlighet att erbjuda sina patienter tre behandlingsalternativ beroende på den kliniska situationen och preferens, Multi-Unit, NeoBase (Neoss version av TiBase) och Access distans. Den nya Multi-Unit distansen har unika funktioner tack vare viktiga Neoss patent, detta möjliggör ett 10˚-distansalternativ med lägre höjd och med den kliniska skruven fast i distansen för att förhindra att den förloras under placeringen.

För ytterligare information om Neoss4+ behandlingslösning för helkäkar

Källa: Neoss

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev