Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

PRODUKTNYHET

14 september 2023

Neoss lanserar NeoTell™ en ny enhet för att mäta implantatstabilitet

Tidigare i år meddelande Neoss ett partnerskap med Osstell AB, en global ledare inom mätning av implantatstabilitet och övervakning av osseointegrering. Nu introduceras den första produkten från detta samarbete, NeoTell, en prisvärd, snabb och exakt enhet designad för att mäta implantatets stabilitet.

NeoTell utrustar kliniker med det verktyg de behöver för att snabbt och exakt bedöma implantatets stabilitet, och därigenom förbättra patientresultaten och förenkla det digitala arbetsflödet.

”NeoTell kommer att erbjuda kliniker möjligheten att arbeta mer effektivt. Vårt samarbete med Osstell säkerställer att vi kan förse tandläkare med en heltäckande lösning som förbättrar förutsägbarheten och framgången för implantatbehandlingar. Vi tror att NeoTell kommer att bli ett oumbärligt verktyg för varje tandläkare.” – Dr. Robert Gottlander, VD och koncernchef för Neoss Group.

NeoTell ger tandvårdspersonal en intuitiv och användarvänlig enhet som levererar objektiva resultat utan invasiva procedurer. Med denna beprövade teknologi kan kliniker fatta beslut om behandling, snabbt och självsäkert med rätt kliniska förutsättningar.

En av de främsta fördelarna med NeoTell är dess pris, vilket gör RFA (Resonance Frequency Analysis) teknologin tillgänglig för ett brett spektrum av tandvårdspraktiker. Detta säkerställer att fler kliniker kan dra nytta av fördelarna med RFA-teknologin. Patienter kan också förvänta sig förbättrade resultat eftersom denna teknologi möjliggör mer exakt bedömning och behandlingsplanering, vilket slutligen leder till större förtroende och nöjdhet för deras implantatbehandlingar.

För att lära dig mer om NeoTell

Källa: Neoss

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev