Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Neoss och Aqua Dental Inleder samarbete för att förenkla tandvården

Neoss och tandvårdsföretaget Aqua Dental ingår ett partnerskap som syftar till att förbättra tillgängligheten och kvaliteten på tandvårdstjänster inom tandimplantat i Sverige.

Neoss och Aqua Dental inleder samarbete

Viktig milstolpe

Samarbetet mellan Neoss och Aqua Dental är en viktig milstolpe inom tandvårdssektorn. Genom att kombinera Neoss dentala implantatprodukter och Aqua Dentals spetskompetens inom tandvård strävar de två företagen efter att skapa förenklade arbetsflöden genom digitala lösningar som gör tandimplantatvård tillgänglig för alla.

I samarbetet kommer även Aqua Dental Labs, tandvårdskedjans tandtekniska laboratorium, spela en viktig roll då de tillsammans med ARC Solutions i Helsingborg (del av Neoss Group) kommer erbjuda skräddarsydda konstruktioner som kommer komma patienten till nytta.

Robert Gottlander President och VD för Neoss

”Vi är entusiastiska över att inleda detta samarbete med Aqua Dental för att tillsammans förbättra och förenkla tandimplantatvården.” säger Robert Gottlander President och VD för Neoss Group. ”Genom att vi kombinera våra respektive styrkor och expertis kommer vi att kunna erbjuda patienter runt om i Sverige tillgång till banbrytande tandimplantatvård.”

 

 

 

 

Niklas Virta, VD på Aqua Dental, ser också positivt på samarbetet. ”Det här samarbetet är början på en ny era för implantatvården i Sverige. Detta samarbete möjliggör att vi kan erbjuda våra patienter skräddarsydda behandlingar och effektiv tandvård. Framför allt roligt att implantaten och kringliggande produkter tillverkas i Sverige. Vi har en samsyn med Neoss om vikten att av tillgängliggöra tandvården och hur viktig enkelheten är både för behandlare och patienter.

Det här samarbetet är ytterligare ett steg på Neoss och Aqua Dentals väg mot att tillgängliggöra en effektiv och innovativ vård för alla patienter som är i behov av dentala implantat. Kombinationen av Neoss enkla produkter och Aqua Dentals fokus på kvalitet, passion och tillgänglighet är förhoppningen att samarbetet kommer att ha en positiv inverkan på tandhälsan och välbefinnandet för människor över hela landet.

 

Om Neoss 

Neoss grundades med visionen att förbättra tandimplantatbehandlingar för både tandvårdspersonal och patienter. Med vår omfattande expertis inom tandimplantatprocedurer strävar vi efter att utveckla användarvänliga och kostnadseffektiva lösningar som förbättrar tandvårdspersonalens effektivitet och patientresultat. Våra produkter och lösningar är noggrant designade och utvecklade i Göteborg, Sverige – födelseplatsen för osseointegration och den framstående pionjären Professor Per-Ingvar Brånemark. Du kan vara trygg i vetskapen om att våra producter stöds av vetenskaplig forskning och långsiktiga kliniska resultat, vilket ger dig och dina patienter trygghet.

Neoss

Om Aqua Dental

Aqua Dental är en modern tandvårdskedja som arbetar för att tillgängliggöra tandvården och som är kända för sin högkvalitativa vård och sitt. Med en kombination av kvalitet, modern teknik, erfarna tandläkare och en hög personlig service strävar Aqua Dental alltid efter att erbjuda den bästa och tryggaste tandvården och främja en god munhälsa.

Aqua Dental

Källa: Neoss/Aqua Dental

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev