Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Neoss Sverige förstärker supporten till kunderna och laddar upp inför Integrate 2022

’- Det ska vara enkelt, tryggt och kul för kunderna att jobba med Neoss säger Pelle Pettersson, tandläkare och landschef för Neoss Sverige. Enkelt och tryggt: precis som med produktlösningarna. Kunder ska kunna nå oss oavsett när och hur vi behövs. Därför behöver vi vara marknadens mest erfarna och service-orienterade team. Kring årsskiftet har vi ytterligare förstärkt vårt redan starka lag i både södra och östra Sverige. Totalt har vi som nu jobbar direkt mot kund nästan 150 års branscherfarenhet att erbjuda.

Väldigt trevligt skrå helt enkelt

Så svarar Lotty Kjellqvist på frågan varför hon trivts så bra med att jobba inom dental i snart 20 år. Lotty som har sin hemmabas på Bjärehalvön är Neoss nya regionansvariga representant i södra Sverige.

’- Det känns redan att jag valt rätt. Att få jobba med genuint svenskutvecklade, svensktillverkade och väldokumenterade produkter, och ett företag som satsar så stort i Sverige och globalt. Jag har tidigare jobbat på Nordiska Dental med förbrukningsmaterial och på utvecklingsbolaget Tigran Technology med sina titangranulat. Båda företag med starkt svensk profil.

Lotty har även jobbat med försäljning och affärsutveckling inom implantat och ortodonti, på stora företag som Dentsply Sirona och 3M.

– Hoppas och tror att min breda erfarenhet, min nyfikenhet och mitt engagemang snabbt ska komma Neoss kunder till nytta, säger Lotty. Nu känns det riktigt bra för mig att få jobba i ett lite mindre företag igen. Mycket snabbare och enklare kommunikation och beslutsvägar som gynnar kunderna är kanske det bästa av allt.

Lotty Kjellqvist

Hur har Neoss kunnat undgå mig?

Maryam Piro är sedan oktober 2021 redan väl etablerad som regionansvarig för Stockholm och östra Sverige. Hon är tandtekniker, utbildad på Karolinska, och har skrivit en magisteruppsats om dentala keramer.

’- Jag har varit inom dentalbranschen i mer är 10 år med fokus på digitala lösningar, men också på dentala material. När jag började läsa på om Neoss kunde jag inte fatta att ett svenskt kvalitetsföretag så komplett flugit under min radar. Nu åker jag runt i mitt distrikt med ett stort leende på läpparna. Så fina produkter, så genialiska och väldokumenterade och ändå finns det så mycket kvar att berätta om Neoss.

Maryam är en del av en riktig ”dentalfamilj” med 3 syskon som är tandläkare. Hon har varvat jobb i branschen, som lab-chef och som företrädare för Oral B och DAB, med odontologisk fortbildning.

– När arbetsdagen är slut hoppas jag att mina kunder känner att jag gjort mitt bästa för dem. Att jag varit påläst på deras utmaningar och hjälpt dem att hitta lösningar. Sen tycker jag, precis som Lotty, att dental är en härlig bransch med glada människor. Och jag vill verkligen bli upplevd som lika glad och positiv som dem.

Maryam Piro

Integrate 2022 – Vilken grej

Både Lotty och Maryam kommer förstås att vara djupt engagerade i förarbete och genomförande av Integrate 2022, Neoss stora 20-årsjubileum som äger rum i Göteborg 9 – 11 juni.

– Vilken grej, säger de med nästan en mun. Det är kanske det roligaste av allt i nya jobbet, att kunna erbjuda en global konferens här i Sverige. Vi möter bara positiv respons och stora förväntningar, och folk verkar tycka att man får enormt mycket för pengarna. Hoppas och tror att det blir ”knökfullt” med folk som lär sig något, kanske kan göra lite affärer, och förstås har riktigt kul.

Kontakta Neoss

info@neoss.se

Växel 031-88 12 80

Södra Sverige & Danmark: Lotty Kjellqvist                    070 2042 651

Sydöstra & norra Sverige:  Maryam Piro                       070 3034 036

Västsverige & Norge: Ingela Åhman                              070 2297 098

General Manager Nordic: Pelle Pettersson                   073 8481 848

Marknadskoordinator: Birgitta Jonsson                       070 2480 734

Senior Manager, digital marketing: Amela Skoko         031-88 12 80

 

Källa: Neoss

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev