Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

17 november 2010

Nobel Biocare förlänger finansiellt stöd till P-I Brånemark Institute i Brasilien

P-I Brånemark Institute Bauru är en ideell organisation som behandlar patienter som saknar tänder eller har maxillofaciala defekter.

Det nya 5-åriga avtalet är värt cirka 2,5 miljoner euro och kommer att möjliggöra fortsatt och rationell klinisk behandling, uppföljning undervisning och utbildning. Nobel Biocare har redan bidragit till att flera hundra behandlingar har kunnat utföras vid Institutet mellan 2005 och 2010. Det nya avtalet är en förlängning av det tidigare avtalet från 2005.

Professor PI Brånemark:
”Nobel Biocares generösa stöd är ett viktigt bidrag till vårt institut. Detta partnerskap gör det möjligt att samla experter, som med stöd och know-how från Nobel Biocare, kan hjälpa många utsatta patienter i desperat behov av hjälp för att få leva ett bättre liv. ”

Läs mer ››

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje månad.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 10 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 10 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev