Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Kvalitet

23 januari 2013

Nominera till Svenska Hygienpriset 2013

Vet du någon person eller organisation som gjort ett bra jobb med att förebygga vårdrelaterade infektioner? Nu har du chansen att nominera till Svensk Förening för Vårdhygiens hygienpris 2013.

Nominera senast 15 februari 2013. Priset delas ut till en person eller organisation inom hälso- och sjukvård, äldreomsorg, tandvård eller veterinärmedicin som arbetat med att framgångsrikt förebygga vårdrelaterade infektioner.

Syftet med priset är att öka medvetenheten om vikten av att tillämpa goda hygienrutiner. Priset delas ut på Svensk Förening för Vårdhygiens studiedagar i Örebro den 21 mars 2013. I juryn sitter bland andra Inga Zetterqvist, hygiensjuksköterska på Smittskyddsinstitutet och Ann Tammelin, ordförande Svensk Förening för Vårdhygien. Prisutdelare är Johan Carlson, generaldirektör på Smittskyddsinstitutet.

– Det pågår mycket bra och systematiskt vårdhygieniskt arbete ute i verksamheterna som är väl värda att uppmärksammas med ett pris, säger Inga Zetterqvist.

Nominera nu!

Förslag på pristagare med motivering kan komma från organisation, företag, arbetsplats eller enskild person. Det ska innehålla namn, adress och e-postadress på nominerad samt en kort motivering på maximalt en A4-sida. Även ditt namn, adress och e-postadress ska bifogas.

Nominering skickas till inger.spencer@vgregion.se senast 15 februari 2013.

Källa: Smittskyddsinstitutet

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev