Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Nu ansluter sig syskonen Saad till Aqua Dental

Aqua Dental fortsätter att expandera och tar ytterligare steg på resan mot att skapa framtidens tandvård.  De knyter till sig allt fler välrenommerade tandläkare. Nu ansluter sig syskonen Saad till teamet på Aqua Dental. 

Tandvårdskedjan Aqua Dental har som målsättning att tillgängliggöra tandvården och få fler personer att gå till tandläkaren.

Ett ytterligare steg mot att nå det målet är att visa att ett besök hos tandläkaren inte behöver vara obehagligt. Aqua Dental ställer även höga krav på sina medarbetare och vill knyta till sig personal som delar tandvårdskedjans värderingar och synsätt.


Saba och Mostafa Saad

Senaste tillskotten är syskonen Mostafa och Saba Saad som båda kommer att arbeta på Narkoskliniken, Aqua Dentals klinik som riktar sig till tandvårdsrädda patienter. Båda syskonen är leg. Tandläkare och de är inriktade på bettrehabilitering och tandvårdsrädda patienter. Mostafa Saad är dessutom inriktad mot käkkirurgi medan Saba Saad valt att rikta in sig på estetisk tandvård i kombination med bettrehabilitering.

–Vi ser fram emot att välkomna så duktiga, drivna tandläkare och trevliga medarbetare. Det är inspirerande att knyta till sig ytterligare personer med spetskompetens och erfarenhet att ta hand om tandvårdsrädda patienter. Det är helt i linje med vår vision att få fler att regelbundet gå till tandläkaren. Både Saba och Mostafa delar våra värderingar och vår syn på tandvården. Vi ser fram emot att dela kunskap och erfarenhet med varandra. De kommer att passa in fint hos oss på Aqua Dental och bli ett värdefullt tillskott, säger Niklas Virta, VD på Aqua Dental.

Saba Saad tog sin examen från Karolinska Institutet 2009 och har efter det arbetat både inom landstinget, som sjukhustandläkare och privat. Hennes huvudfokus ligger på fullständiga bettrehabiliteringar både i vaket tillstånd, under lätt sedering, lustgas, narkos och beteendeterapi. Saba kommer att fortsätta bedriva tandvård på Narkoskliniken men även driva spännande projekt inom Aqua för att utveckla hela verksamheten.

– Jag har under åren utvecklat enormt intresse för att hjälpa patienter med tandvårdsrädsla och ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten till nya dimensioner och nå ut till fler människor tillsammans med Aqua och alla engagerade kollegor i bolaget, säger Saba Saad.

Även Mostafa tog sin examen vid Karolinska Institutet. Inom utbildningen studerade han även vid Barts och The London School of Medicine and Dentistry. Utöver sin examen 2012 har han en master i Oral Surgery and Implantology från Italien. Mostafa har arbetat både inom Folktandvården och som sjukhustandläkare. Innan han anslöt sig till Aqua Dental hann han även driva en egen klinik.

– Jag har länge haft ett brinnande intresse att hjälpa patienter som lider av tandvårdsrädsla. Jag gör mest nytta när jag kan kombinera detta med att utföra komplicerad käkkirurgi och implantatbehandlingar. Aqua Dentals vision om att skapa framtidens tandvård och göra den tillgänglig för alla är en vision jag ställer mig bakom och verkligen tror på, säger Mostafa Saad.

Källa: Aqua Dental

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev