Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

23 oktober 2014

Ny 3M scanner med marknadens minsta kamera

Produktnyhet: 3M True Definition Scanner – med marknadens minsta kamera och handstycke är det enkelt att 3D-filma i munnen med hög precision.

 

En scanning med hög precision är nyckeln till god passform på kronor och broar. Genom att handstycket (wanden) i nya True Definition Scanner inte är större än ett vinkelstycke, får den lilla kameran väl plats i munnen utan att störa scanningen.


3M 984941 True Definition Scanner Marketing Kit - Wand

Nya True Definition Scanner kan användas för att framställa kronor, broar, inlays, onlays, veneers, partiella broar, clear aligners, mouth gards, ortopediska ersättningar och modeller.

True Definition Scanner är ett öppet system och har dessutom utarbetat Trusted connections med Straumann, Biomet3I, Invisalign, 3MUnitek, Dental Lab, Dreve models. Dessa Trusted connections innebär att arbetet går säkert och smidigt och ger ett snabbt och kvalitativt slutresultat.

3M_TrueDef_3qtr_Outline

Prova 3M TrueDefinition Scanner på Swedental, monter A07:40

 

Passa på att scanna med marknadens minsta kamera på Swedental. Ytterligare information och experthjälp finns på plats i montern.

 

Källa: 3M

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev