Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Ny profylaxmaskin från B.A. International hos Cliniclands

Cliniclands har lagt till den nya profylaxmaskinen från B.A. International till sin portfölj. Den kompakta UltiClean UC500L täcker ett brett spektrum av indikationer (supra- och subgingivalt) tack vare kombinationen av ultraljudsscaler för borttagning av tandsten och pulverblästring. I det dagliga arbetet kännetecknas apparaten av enkel manövrering via pekskärm, flexibilitet när det gäller vattentillförsel och automatisk rengöring på bara 30 sekunder. UltiClean UC500L har också en imponerande prestanda med sitt konkurrenskraftiga pris, fördelaktiga förbrukningsmaterial och tillbehör.

Kompakt och flexibel kombination av pulverblästring och ultraljud med utmärkt prestanda till ett fördelaktigt pris och med omfattande service.

Omfattande lokal service ger  smidiga profylaxprocesser på kliniken

Cliniclands stödjer team som använder B.A. International UltiCleanUC500L med skräddarsydda tjänster. Detta innefattar att Cliniclands förmedlar direktkontakt till B.A. Internationals lokala servicekontoret i Trelleborg, som drivs av B.A. Nordics. B.A. Nordics tillhändahåller expertrådgivning och teknisk support och vars team av certifierade tekniker har erfarenhet av de flesta märken av dentalutrustning.

Kom igång direkt: Omfattande tillbehör ingår i paketet

UltiClean UC500L levereras med ett omfattande tillbehörspaket som innehåller ett brett utbud av initialutrustning. Dessa innefattar olika handstycken och spetsar. En kompakt vagn för mobil användning och ytterligare tillbehör finns tillgängliga separat, liksom två profylaxpulver som är speciellt anpassade till apparaten: BA Ulticlean Prophylaxis Powder Standard baserat på natriumvätekarbonat för supragingival användning, och det särskilt finkorniga Perio Plus Powder baserat på tagatos för skonsam sub- och supragingival användning.

Mer produktinformation finns på Cliniclands

 

Om Henry Schein och Cliniclands

Cliniclands är en innovativ distributör som betjänar kliniker runt om i Sverige och Danmark. Cliniclands är baserat i Trelleborg och erbjuder ett brett utbud av förbrukningsvaror, implantat, protetik och ortodontilösningar samt kontorsmaterial för tandvården. Sedan 2019 är Cliniclands en del av Henry Schein, Inc. (Nasdaq: HSIC), ett företag som genom sitt stora nätverk och sin tekniska kompetens erbjuder lösningar både för hälso- och sjukvårdspersonal.

Med mer än 25 000 Team Schein-medlemmar från hela världen säljer företagets nätverk av betrodda rådgivare mer än 300 välrenommerade lösningar som hjälper över 1 miljon kunder att lyckas med sina affärer och kliniska resultat. Vårt företags verksamhet med klinik-, teknik- och leveranslösningar hjälper både tandläkare och läkare att arbeta än mer effektivt för att på så sätt kunna erbjuda en mer kvalitativ vård. Dessa lösningar är också tillgängliga för tandtekniker, statliga och institutionella hälsovårdskliniker, såväl som andra alternativa vårdställen.

Henry Schein verkar genom ett centraliserat och automatiserat distributionsnätverk, med ett urval av över 300 000 märkesvaror och Henry Scheins egna varumärken i våra distributionscenter. Henry Schein är ett FORTUNE 500 Company och en medlem av S&P 500® index, har sitt huvudkontor i Melville, NY samt verksamhet eller dotterbolag i ytterligare 33 länder och territorier.

För mer information, besök Henry Schein på www.henryschein.com och www.cliniclands.se.

 

Källa: Henry Schein och Cliniclands

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev