Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Ny sökmotor för patienter – Vården.se

I dagarna startade ännu en ny nationell söktjänst på nätet för patienter som söker vårdgivare t.ex. tandläkare eller tandhygienist.

Liksom 1177.se, Vårdguiden.se, Hitta.se och Gulasidorna.se använder sig Vården.se av offentliga vårddatabaser (HSA).  För alla vårdgivare, även privata är det därför vikigt att finnas med i HSA-registret för att finnas med när nya och gamla patienter med hjälp av datorer, läsplattor och telefoner söker vårdkontakt via nätet eller sociala medier. Finns du inte med i dessa sammanhang finns du snart inte! Det kan liknas vid att tidigare inte vara med i telefonkatalogen.

En annan anledning till att finnas med i HSA-registret är att inte behöva betala flera gånger om för att vara sökbar och finnas i alla olika söktjänster.

Kolla själv! www.Vården.se ››

Så här skrev DagensMedia.se den 11/4 2012 om Våden.se ››

Läs mer: Info om HSA-registret ››

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev