Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Produktnyheter

29 oktober 2013

Ny söktjänst för tandvård

Tandläkare.se är ännu en ny söktjänst som samlar Sveriges tandläkare. Söktjänsten gör det möjligt för konsumenter att enkelt söka, boka och jämföra tandläkare på nätet.

 

Med Tandläkare.se kan man söka, jämföra och boka tandvård. Tjänsten är gjord så att konsumenterna ska få en så bra helhet som möjligt. Sökning fungerar tjänsten även på mobilen. Tandläkare.se är rikstäckande men har som flest tandläkarpraktiker i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Vi är oerhört stolta att nu kunna presentera en nyttig, snabb och enkel söktjänst som varenda person i Sverige verkligen har användning av, säger Daniel Carlman, vd och en av grundarna till Tandläkare.se.

Den grundläggande informationen för tjänsten är hämtad från ett flertal källor så som Socialstyrelsen, Försäkringskassan och HSA som är en statligt kontrollerad och kvalitetssäkrad katalog.

Företaget bakom söktjänsten är det svenska företaget Healthcare Media Sweden AB. Företaget specialiserar sig på att bygga söktjänster och hjälper företag inom sjukvård och hälsa att synas bättre på webben.

 

/Dental24

 

Källa: Pressinformation Healthcare Media

 

Relaterade artiklar:

Ny sökmotor för patienter – Vården.se

Ännu en bokningstjänst på nätet – bokavard.se

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev