Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Ny VD för Unident Group

Helena Grubb tillträder som ny VD för Unident-koncernen den 26 oktober, 2020. Helena kommer in i bolaget med en bred erfarenhet från chefsroller inom bolag som Husqvarna, Assa Abloy och Hultafors Group. Hon har där haft verksamhetsansvar för affärsenheter och framgångsrikt drivit såväl tillväxt som strategiska initiativ. Helena efterträder Robert Dackeskog, som lämnar posten för nya uppdrag utanför bolaget.

– Det känns fantastiskt roligt och spännande att få ta sig an uppgiften att tillsammans med teamet på Unident få fortsätta utveckla verksamheten till nya höjder. Dentalbranschen är idag i förändring och genomgår en tilltagande digitalisering, och jag ser fram emot att i den kontexten få arbeta med strategin och skapa förutsättningar för utveckling av erbjudandet och lönsam tillväxt. Ett hållbart, framgångsrikt företag helt enkelt! säger Helena.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Helena, som kommer med lång och gedigen erfarenhet från affärsledning inom B2B. Med Helena får vi in en stark kraft med erfarenhet av ledarskap med fokus på tillväxt och samverkan, säger Martin Forss, styrelseordförande i Unident Group.

Källa: Unident

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev