Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

22 augusti 2012

Ny VD på Doxa: USA-chefen tar över ledningen av bolaget

Emil Abrahamsson, som idag är chef för företagets verksamhet i USA, blir ny VD på Doxa.

Doxa meddelar idag att Emil Abrahamsson, som är chef för företagets verksamhet i USA, blir ny VD på Doxa. Under sina mer än 25 år i dentalbranschen har Emil bland annat ingått i dentalimplantatföretaget Straumanns nordiska ledning, där han ansvarat för affärsutveckling, affärskoordinering och externa utbildningsprogram. Han har tidigare också varit Sverigechef för Dentsply Fridadent. Sedan 2009 har han varit anställd på Doxa, den senaste tiden som ansvarig för Doxas USA-verksamhet. Utöver att bygga upp försäljnings- och marknadsorganisationen i Nordamerika har han också ansvarat för försäljningen globalt. Emil och hans grupp har haft avgörande betydelse för att leda och genomföra taktiska och strategiska marknadsinsatser som etablerat Ceramir Crown & Bridge hos ett växande antal tandläkare på marknaden.

 

”Emil har gjort en enastående insats för att introducera Ceramir Crown and Bridge. Inte minst har hans fokuserade arbete med opinionsledare och externa partners lagt grunden för en stark framtida försäljningsutveckling” säger Dan Markusson, Doxas ordförande.

 

Emil Abrahamsson tillträder den 1 september och han ersätter då Mårten Winge som slutar på egen begäran.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev