Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Arkiv

3 augusti 2009

Ny vd vid Thea Tandhälsa

Fredrik Florberger har utsetts till ny vd vid Thea Tandhälsa. Hans uppgift blir att leda företagets offensiv, där man siktar på att ha 15 kliniker runt om i landet.

Fredrik Florberger har en uppväxt starkt präglad av entreprenörskap och utveckling. Efter skola och en kort period som fontänbyggare i familjeföretaget, inledde han sin karriär som officer i flottan. Detta gav honom en gedigen ledarskapsutbildning samt en unik erfarenhet av att organisera och skapa livskraftiga ledningssystem.

– Dessutom har jag jobbat i de flesta chefsbefattningar både vid operativa förband och i större projekt, säger Fredrik Florberger. De senaste åren har jag jobbat med strategiska såväl som operativa affärsutvecklingsprojekt. Dessa har omfattat allt från effektiveringsuppdrag, upphandlingar, strukturförändringar, metod- och konceptutveckling till förvärv och försäljning.

Som vd vid Thea Tandhälsa, med huvudkontor i Köping, ska Fredrik Florberger leda företaget när man nu siktar på en ny utvecklingsfas. Inom några år räknar man med att ha 15 kliniker runt om i landet. I höst öppnar en klinik i Jönköping och till våren en i Borås.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev