Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Produktnyheter

17 februari 2014

Nya Air-Flow pulvret Plus – Vinnare av innovationspris i Tyskland

Produktnyhet: Den internationella dentalmässan IDS är en erkänd plattform för produktlanseringar. Ett antal utvalda produkter har nominerats till innovationspriset 2013 av tidningen DZW Deutsche Zahnarztwoche (ett veckomagasin för den tyska dentalmarknaden). Under året har utvalda produktinnovationer analyserats av kliniker på mässor och event men även via omröstning online och postledes i Tyskland. Innovationspriset är alltså inte framröstat av industrin utan av användare.

I kategorin ”material” fick AIR-FLOW pulvret PLUS 24,6 % av rösterna. En klar vinnare. Det är inte första gången EMS belönas. 2007 fick EMS AIR-FLOW Master samma pris och två år senare belönades även Piezon Master 700.

EMS är särkilt stolta över årets omröstning då det understryker ett paradigmskifte inom dentalområdet nämligen att sub- och supragingival profylax bidrar till att bevara patientens naturliga tänder samtidigt som det medverkar till lönsamhet för kliniken. Med innovationer som PLUS pulvret gör yrkeskåren gällande att AIR-FLOW är en säker, effektiv behandling med hög komfort för patienten. Sub- och supragingival rengöring med AIR-FLOW kommer därför att vara ett högst aktuellt ämne under de kommande åren!

För mer information om AIR-FLOW® Powder PLUS ››

Källa: EMS

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev