Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Aktuellt

10 november 2010

Nypremiär för DentalMagazinet

DentalMagazinet, som tagit en paus sedan 2009, kommer nu ut med ett nytt nummer lagom till Odontologisk Riksstämma & Swedental. Samtidigt tar Dental24 och DentalMagazinet upp sitt tidigare samarbete.

Sedan i somras är Camilla Björkman ny ägare och chefredaktör för tidningen DentalMagazinet. Hon avser att fortsätta ge ut tidningen DentalMagazinet, som distribueras till mer än 14 500 tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker, fem gånger per år. Första numret kommer ut redan den 12 november, lagom till årets händelse – Swedental & Riksstämman i Göteborg.

I samband med detta tar internetportalen Dental24 och DentalMagazinet upp det samarbete som fanns när tidningen sist kom ut. Målet är att skapa den största oberoende portal- och nyhetsplatsen för hela dentalbranschen i Sverige, där alla aktörer inom svensk tandvård finns representerade oavsett yrkeskategori. Tanken är att tandvård är ett teamarbete där ingenting blir bättre än den svagaste länken.

– Tillsammans riktar vi oss till hela teamet på och runt klinikerna, vilket gör oss unika. Genom att nå mottagarna både via en tidning och via webben skapar vi en mycket kraftfull plattform och effektiv mediakanal som alla aktörer tjänar på, såväl läsare som annonsörer, säger Camilla Björkman.

Dental24 och DentalMagazinets innehåll består tillsammans dels av nyheter och reportage som riktar sig till professionen inom svensk tandvård, dels av information om utbildningar och events. På nätet finns också produktpresentationer, instruktionsfilmer, bibliotek och mycket mer.

Internetportalen Dental24 startades för två år sedan av Per Ahlberg, som bland annat har sin bakgrund inom IT, Svenska Mässan och som försäljningschef för Nobel Biocare. I år blev Per nominerad till årets webbentreprenör 2010 av tidningen Internetworld med motiveringen ”Per Ahlberg och hans Dental24 visar att tandläkare och webben hör ihop. Dental24 är ett mycket bra exempel på att nischade communitys funkar.”.

– Att samarbeta och jobba i gränsöverskridande nätverk i ett modernt media ligger i tiden, säger Per Ahlberg som önskar DentalMagazinet lycka till och ser fram emot ett fortsatt fint samarbete.

Vid frågor, kontakta:

Dental24: Per Ahlberg, 0703-88 30 98, per.ahlberg@dental24.se
DentalMagazinet: Camilla Björkman, 070-421 28 16, camilla@dentalmagazinet.se

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev