Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Nytt arbetssätt och membran från Neoss

Neoss lanserar ett förenklat digitalt arbetssätt samt ett patenterat PTFE membran som förankras i implantatet.

I mer än 20 år så har Neoss utvecklat smarta lösningar som möjliggör för tandvårdspersonal att erbjuda tillförlitliga och kostnadseffektiva behandlingar till sina patienter med förutsägbara och långsiktiga resultat.

Nu har Neoss skapat ett digitalt arbetssätt som alla kliniker kan använda och implementera. Det består av 6 enkla steg som kommer att spara tid, pengar och öka förutsägbarheten för att leverera den bästa funktionella och estetiska resultatet för patienterna.

I detta nya arbetsflöde finner man inte bara den snabba och precisa scannern, NeosScan™1000, utan dessutom Neoss patenterade och integrerade läkdistans och scan body, Neoss Esthetic Healing Abutment med ScanPeg™. Denna enkla och kosteffektiva lösning kommer inte bara att spara pengar utan den är också patientvänlig då den bibehåller den biologiska förseglingen och ger utmärkt estetik.

“Vårt digitala arbetsflöde bygger på den framgångsrika lanseringen av NeoScan 1000, vår skanner som har ändrat industrin och givit fler kliniker möjligheten att investera i digitala avtryck. Detta arbetsflöde kommer ge kliniker möjligheten att öka lönsamheten samtidigt som dom sparar tid samt får en behandling som är både förutsägbar och patientvänlig” säger Robert Gottlander, VD Neoss Group.

I tillägg till detta så lanserar Neoss en ny typ av PTFE membran som är exklusiva med Neoss och som tar PTFE membranens innovation till en helt ny nivå, NeoGen® Cape PTFE membran. Det är en ny del av den framgångsrika familjen, NeoGen PTFE, som har bevisat hjälpa återväxten av förlorat ben. Denna förutsägbara lösning på vertikal bentillväxt hjälper till med buckala benbrister i den estetiska zonen och ger färre behandlingssteg tack vare direkt fixering till implantatet.

“NeoGen PTFE Cape Membran tar GBR av bendefekter i det estetiska området till en ny nivå. Den innovativa membranfixeringsmetoden på implantatet leder till en förutsägbar ostörd läkningsprocess och minskar komplikationsfrekvensen avsevärt. De utmärkta estetiska resultaten stödjer detta på ett imponerande sätt.” säger Dr. Christian Schober, Specialist i Käkkirurgi, Wien, Österrike.

För mer information: Se alla Neoss produkter är tillgängliga i Neoss Online Store, kontakta din lokala representant eller kundservice.

Källa: Neoss

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev