Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

9 december 2014

Nytt centrum för specialisttandvård i Skövde 2018

VERKSAMHETSNYTT: Regionstyrelsen beslutade den 9 december att prioritera bygget av ett specialisttandvårdscentrum i Skövde. Det nya tandvårdshuset planeras i anslutning till Skaraborgs sjukhus. I huset kommer Folktandvården Västra Götaland att samla sex specialistmottagningar och sjukhusets käkkirurgiska verksamhet.

– I dag är de olika specialistmottagningarna lokaliserade på Skaraborgs sjukhus men på olika våningsplan och lokalerna är inte ändamålsenliga för verksamheten. Det nya huset är en gemensam satsning av Folktandvården Västra Götaland och Skaraborgs sjukhus och innebär att verksamheten blir bättre för både medarbetare och patienter, säger Kjell Einarsson, fastighetschef på Folktandvården Västra Götaland.

Kostnaden för specialisttandvårdscentrum i Skövde är beräknad till 71 miljoner kronor och år 2018 räknar man med att huset ska kunna stå klart.

 

Källa: Folktandvården VGR

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev