Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Arkiv

26 oktober 2009

Ostech lanserar nytt fräst titanskelett

Implantatföretaget Ostech lanserar en ny pressionsfräst bro, Ostechbridge, som konstrueras på ett enkelt sätt med befintlig programvara.

Pressionsfrästa broar i titan för implantat har funnits sedan Nobel Biocare introducerade PIB, Procera Implant Bridge, för många år sedan. Nu har Ostech tagit maskinfrästa titanskelett till en ny nivå, med eller utan vinklade skruvkanaler.

En fördel med ostechbridge uppges vara att man kan designa och konstruera bron med programvaran Procera i Forte-skannern (CAD) och sedan skicka filen till Ostech för produktion (CAM). Ostechbridge passar de vanligaste implantatsystemen. För tandteknikern är tillverkningen mycket enkel – det behövs inga extra produkter, vilket gör det ekonomiskt. Ostech har också introducerat en leveransgaranti, något som är också nytt för dentalbranschen.

Ostech satsar dessutom på en förenklad prissättning per fixtur, där alla komponenter ingår. Ostechbridge visas hos Ostech på Swedental i monter C04:11.

Källa: Ostech.se

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev