Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Personnytt

19 april 2013

Personnytt: Käkkirurg prisas för pedagogisk förmåga

Mats Sjöström, universitetslektor vid tandläkarutbildningen, Umeå universitet, får Medicinska fakultetens pedagogiska pris 2013

 

Enligt motiveringen får han priset för sin förmåga och ambition att ”förmedla kunskap till studenter på tandläkar- och tandhygienistprogrammet på ett mycket välorganiserat och dessutom roligt sätt”. Han har utvecklat fördjupningskursen inom sitt ämne käkkirurgi och ansvarar för och medverkar i ett flertal kurser i grundutbildningen samt fristående kurser och vidareutbildning inom odontologi. Hans starka engagemang i tematisk undervisning med interaktiva föreläsningar med kollegor och studenter, tillsammans med hans lättsamma och professionella förhållningssätt till studenter, patienter och medarbetare i den teoretiska och kliniska undervisningen, gör honom till en mycket uppskattad lärare.

Mats250

Detta anser bedömningsgruppen väl uppfyller ”väl dokumenterad pedagogisk insats och omvittnad skicklighet i pedagogiskt utvecklingsarbete, i mötet med studenter och arbetet bland kollegor”.

Prissumman är 50 000 kronor.

Bedömningsgruppen har bestått av professor Birgitta Bernspång, universitetslektor Diana Berggren, professor Mari Norgren och studerande Viktor Flodin.

Källa: Umeå universitet

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev