Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Aktuellt

Verksamhetsnytt

22 januari 2020

Plandent och GHP i ny stor affär

GHP Specialisttandläkarna Nacka är en av landets största privata enhet för specialisttandvård. GHP Specialisttandläkarna har nu valt Plandent som leverantör i samband med sin stora nybyggnation i vårdhuset Curanten i Sickla.


Bild: Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg

Kliniken har utfört specialisttandvård med fokus på implantat och protetik i 35 år, och de ställer höga krav på utrustningen. De satsar stort på sina nya lokaler i Sickla där de flyttar in sin verksamhet under senare delen av 2020. Plandent kommer att leverera unitar och intraoral röntgen med sensorer till alla 13 behandlingsrum samt en Planmeca Viso G7 CBCT-röntgen med kefalostat.

– Vi är väldigt glada över att få leverera Planmeca-utrustning till GHP Specialisttandläkarna Nacka. Det är en klinik med lång erfarenhet och hög kompetens, säger Petter Jeansson, försäljningschef för utrustning på Plandent AB.

Källa: Plandent

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev