Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

18 mars 2013

Praktikertjänst åter medlem i Privattandläkarna

I och med Praktikertjänst åter valt att bli medlem representerar Privattandläkarna hela den privata tandvårdsmarknaden. Organisationen har därmed stärkt sin ställning i dialogen med beslutsfattare och myndigheter.

Fokus för samverkan ligger på att skapa god tandvård för patienter och optimala villkor för vårdgivare inom privat tandvård. Privattandläkarna vill bidra till att patienter kan göra ett medvetet val baserat på såväl pris- som kvalitetsparametrar.

– Praktikertjänst väljer att stå bakom organisationens arbete för den privata tandvården, våra etiska riktlinjer och vår överenskommelse med Konsumentverket, säger Erik Tullsten, ordförande Privattandläkarna.

 

– Som den största aktören inom tandvårdsmarknaden, ser vi det som ett naturligt steg att bidra till branschens framtid och tillväxt där vi tillsammans har större möjligheter att nå framgång. Vi ser fram mot ett gott samarbete, konstaterar Anders Jonsson, ordförande Praktikertjänst.

Ur Pressmeddelande från Privattandläkarna, 2013-03-14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev