Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Arkiv

25 januari 2010

Praktikertjänst skänker 2 miljoner till Haiti

Pratikertjänst har beslutat skänka 2 miljoner kronor till stöd för Rädda Barnen och Läkare utan gränser.

De båda organisationerna får 1 miljon kronor var, och ett långsiktigt åtagande planeras. Pengarna ska gå till hjälparbete efter katastrofen på Haiti.

– Hjälpinsatserna på Haiti räddar liv, och behovet av insatser kommer att vara mycket stort under lång tid framöver. Vi vill hjälpa till även när de akuta hjälpinsatserna avtar och vi håller just nu på att diskutera med Rädda Barnen och Läkare utan gränser hur donationerna bäst kan användas, säger Carola Lemne, vd och koncernchef Praktikertjänst AB.

Praktikertjänsts ägare och alla medarbetare runt om i landet känner i vanliga fall ett stort engagemang för utsatta människor hemma och i andra delar av världen, framhåller hon.

– Det känns naturligt för oss att visa det engagemanget genom att bidra till det långsiktiga återuppbyggnadsarbetet vid en sådan här fruktansvärd tragedi, säger Carola Lemne.

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev