Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Aktuellt

22 mars 2022

Praktikertjänst släpper kurskatalog för hösten 2022 – bred blandning av kurser och utbildningar

Nu är Praktikertjänsts kurskatalog för hösten 2022 tillgänglig. Katalogen rymmer hela 24 kurser och utbildningar för tandläkare, tandhygienister, tandtekniker och tandsköterskor. Katalogen erbjuder något för alla – från odontologi via ledarskap och ekonomi till patientsäkerhet och kvalitet.

Omkring 3 000 personer deltar varje år i kurser eller utbildningar arrangerade av Praktikertjänst, och utbudet riktar sig både till medarbetare i bolaget och till andra nyfikna, även om det finns ett antal kurser som endast är tillgängliga för anställda.

’- Pandemin har inneburit att vår kurs- och utbildningsverksamhet delvis legat på is under de senaste två åren. Under de senaste 30 åren har jag själv nog deltagit i runt 700 kurs- och utbildningsdagar, men tyvärr har det de senaste två åren bara blivit runt tio. Därför känns det otroligt skönt att vara på gång igen och kunna träffas fysiskt, säger Anders Jonsson, chefstandläkare och utbildningschef på Praktikertjänst.

Kurskatalogen för hösten 2022 innehåller både redan populära kurser och en hel del nyheter, exempelvis Kickoff 2022 och kursen Hjärnsmart kommunikation och svåra samtal. Katalogen riktar sig till hela Tandvårdssverige och kurserna kommer att genomföras på en rad olika orter, både i och utanför Sverige. Kurserna kommer i huvudsak alltså att ske fysiskt, men kompletteras av olika digitala utbildningar.

Anders Johnsson

Anders Johnsson

’- Jag räknar med att kursdeltagarna ska kunna ses i samma rum och diskutera tandvårdsfrågor och inte bara sitta bakom skärmar med många mil mellan varandra. Det formella och informella utbytet av erfarenheter och kunskap är centralt för att tänka nytt och få nya idéer, förklarar Anders Jonsson.

Kurserna – oavsett om de är halvdags, endags, flerdags eller en vecka – ska erbjuda både aha-upplevelser och nya möten.

– Nu blickar vi framåt och planerar för en vardag efter pandemin. Jag och många med mig hungrar efter ny kunskap, och jag kan ärligt säga att 700 kursdagar inte räcker för mig. Jag vill ha fler eftersom jag fortfarande är nyfiken och vill lära nytt. Men framför allt vill jag träffa nya människor i nya miljöer. För att gå på kurs är fortfarande riktigt kul, avslutar Anders Jonsson.

Källa: Praktikertjänst

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev