Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Praktikertjänst tar över tandvårdskliniken Dina Tandläkare i Stockholm

Praktikertjänst har tagit över tandvårdskliniken Dina Tandläkare på Gärdet i centrala Stockholm. Kliniken har funnits i 40 år, har tio behandlingsrum och ska drivas av tandläkare Carolina Carholt, som varit anställd på mottagningen sedan 2018. Verksamheten byter namn till Praktikertjänst Dina Tandläkare, men fortsätter i samma lokaler.

Carolina Carholt är tandläkare och verksamhetschef på Praktikertjänst Dina Tandläkare

Dina Tandläkare öppnade redan 1984 och erbjuder idag en bred flora av tandvårdsbehandlingar – från barntandvård, undersökningar och lagningar till protetik, implantat och estetiska behandlingar.

Mottagningen – som säljs av Fredrik Edfeldt och Ingela Carholt – har sex medarbetare samt en konsulttandläkare med fokus på käkkirurgi.

– Det känns väldigt tryggt att lämna över stafettpinnen till Praktikertjänst och Carolina Carholt. Jag är övertygad om att de tillsammans kommer att förvalta patienternas förtroende på allra bästa sätt och fortsätta erbjuda en trygg och patientsäker tandvård med fokus på kontinuitet och kvalitet, säger Fredrik Edfeldt, tandläkare på Dina Tandläkare, som fortsätter på kliniken i en konsultroll.

I och med övergången till Praktikertjänst byter verksamheten namn till Praktikertjänst Dina Tandläkare. Carolina Carholt tar samtidigt över som verksamhetschef. Hon tog sin tandläkarexamen vid Karolinska institutet under 2016 och har arbetat på kliniken sedan 2018.

– Jag är väldigt taggad att ta över rollen som verksamhetschef och fortsätta att driva kliniken i samma anda som tidigare. Våra patienter ska fortsätta att känna en familjär stämning och min förhoppning är att följa patienter och familjer över generationer, precis som det varit tidigare, säger Carolina Carholt, och fortsätter:

– Vi kommer att fortsätta erbjuda ett brett behandlingspanorama där vi välkomnar både barn och vuxna. På sikt hoppas jag också kunna utveckla verksamheten ytterligare och exempelvis anställa fler tandläkare.

Källa: Praktikertjänst

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev