Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Praktikertjänst tar över tandvårdsmottagningen Tandläkare Bo Andersen i Halmstad

Praktikertjänst har förvärvat tandvårdsmottagningen Tandläkare Bo Andersen i Halmstad. Verksamheten kommer att byta namn, men drivas vidare i befintliga lokaler och med samma medarbetare som tidigare.

Tandläkare Bo Andersen har drivit sin klinik på Nygatan 1 i centrala Halmstad i över 30 år. Tillsammans med sitt team – två tandhygienister, fyra tandsköterskor och en receptionist – erbjuder Bo Andersen allmäntandvård.

Mottagningen tar dessutom – i nära samarbete med andra delar av vården – emot patienter med spänningar och bettrelaterad smärta. Behandlingarna fokuserar på att åtgärda bakomliggande obalanser i bettet.

– Att låta verksamheten gå vidare inom Praktikertjänst är ett bra sätt att långsiktigt förvalta förtroendet vi fått av våra patienter. Det var inom Praktikertjänst allt en gång startade, det är lite som att komma hem igen, säger Bo Andersen, tandläkare och ägare till Tandläkare Bo Andersen.

Verksamheten kommer från och med den 1 september att ingå i Praktikertjänst och därmed byta namn. Hela teamet på kliniken fortsätter att arbeta vidare som vanligt i Praktikertjänst regi.

– Jag vill önska Bo Andersen, hans kollegor och alla patienter välkomna till Praktikertjänst. Det är en trygghet för både Praktikertjänst och för patienterna att Bo Andersen och hans medarbetare fortsätter i verksamheten. Vi kommer att ta emot patienterna med samma värme och engagemang som de är vana att möta på kliniken, även om vi byter logotyp, säger Jeanette Ljung, chef för verksamhetsområdet Praktikertjänst Dental där mottagningen kommer att ingå.

Efter förvärvet driver Praktikertjänst åtta tandvårdsverksamheter i Halmstad.

Källa: Praktikertjänst

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev