Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Praktikertjänst växer i Västerås – tar över två tandvårdsmottagningar

Den 1 april tar Praktikertjänst över tandvårdsmottagningarna Backtemans Tand och A-Rosendahl Tandläkare på Stora gatan 41 i Västerås. Mottagningarna slås då ihop och byter namn till Praktikertjänst Västerås Tandvård samtidigt som tandläkare Emma Allvin Holmer tillträder som verksamhetschef.

Backtemans Tand har drivits av tandläkare Peter Backteman och A-Rosendahl Tandläkare har drivits av tandläkare Anders Rosendahl och Eva Rosendahl, tandtekniker och tandsköterska.

När verksamheterna nu övergår till Praktikertjänst arbetar Peter Backteman och medarbetare kvar i verksamheten medan Anders och Eva Rosendahl går i pension.

– Vi har drivit mottagningen i över 32 år och nu är det dags att lämna stafettpinnen vidare. Vi vill tacka alla patienter vi träffat genom åren och vi känner oss helt trygga med att lämna över ansvaret till Praktikertjänst, en vårdgivare med över 60 år i branschen och som redan driver över 750 tandvårdsmottagningar över hela landet, säger Anders Rosendahl.

– Tandvården utvecklas i en rasande fart och jag känner att mottagningen kan utvecklas ytterligare i ett större sammanhang där vi kan ta del av mer resurser och ett större kollegialt nätverk för att erbjuda ännu bättre vård. Praktikertjänst matchar mina krav på ett bra sätt och bolaget är dessutom erkänt för bra arbetsmiljö med nöjda medarbetare och patienter, säger Peter Backteman.

Mottagningen kommer fortsatt att erbjuda allmäntandvård, implantatbehandling samt estetisk tandvård och tandblekning. Att Peter Backteman med kollega arbetar kvar på mottagningen bidrar till fortsatt kontinuitet och patientsäkerhet.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att driva och utveckla mottagningen och lära känna alla patienter och nya kollegor. Verksamheten kommer fortsatt att drivas i samma anda som tidigare med fokus på kvalitet och trygghet, säger Emma Allvin Holmer, tandläkare och verksamhetschef på Praktikertjänst Västerås Tandvård.

Källa: Praktikertjänst

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev