Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Aktuellt

25 maj 2011

Prislistor på tandvård redan i sommar

Med början 1 juli kommer prislistor för tandvård att finnas på 1177.se.

På 1177.se pågår arbetet med en tjänst som ska göra det enkelt att se vilka behandlingar som finns hos olika tandläkarmottagningar och att jämföra priserna för dessa.

– Redan i sommar går det att läsa prislistor på 1177.se. Man kommer att kunna hitta prislistan för en tandvårdsmottagnings behandlingar och undersökningar med tjänsten Hitta och jämför vård, säger Ebba Henning Planck, projektledare för jämförelsetjänsten tandvård på 1177.se.

I sommar kommer prislistorna att finnas att läsa allt eftersom de kommer in från tandvårdsmottagningarna och i höst kommer själva jämförelsetjänsten att vara färdig. I oktober ska det gå att jämföra priser och innan årets slut ska det också gå att jämföra de garantier mottagningarna har för till exempel avtagbara tandproteser och rotfyllningar.

Läs mer om jämförelsetjänsten ››

Källa: 1177.se

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev