Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Arkiv

22 oktober 2009

Prisportalen är försenad

Den 15 oktober skulle Försäkringskassans prisportal för tandvård ha öppnats, men nu visar det sig att den blir åtminstone två veckor  försenad. Anledningen är osäkerhet om hur stabilt systemet är.

Hittills har alla offentliga vårdgivare registrerat in uppgifter i Försäkringskassans prisportal. Men av de privata vårdgivarna är det bara 12 procent, som har registrerat sig.

Anledningen till det är osäkerhet om it-stabiliteten och funktionaliteten, säger Dan Nilsson, sakkunnig hos Privattandläkarna till Tandläkartidningens nätupplaga.

Det här betyder att prisportalen, som skulle göra det möjligt för allmänheten att jämföra priser, nu kommer att försenas. I stället för att öppna den 15 oktober, som var den ursprungliga planen, är starten minst en vecka försenad.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev