Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

4 november 2010

Procast Media: Rankas som Sveriges mest snabbväxande teknologiföretag

Procast Media har fått utmärkelsen Sweden Technology Fast 50 och rankas därmed som det mest snabbväxande teknologiföretaget i Sverige. Priset delades ut på tisdagskvällen av företaget Deloitte. Procast Media, som har vuxit med cirka 3 498 procent sedan starten, har även listats i den europeiska Technology Fast 500.

Sweden Technology Fast 50 är den enda särskilda utmärkelsen av teknologiföretag i Sverige. Den årliga rankingen inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknologi, från internet, datorutrustning och media till bioteknik. 2010 delas utmärkelsen ut för åttonde året i rad.

Nomineringskriterier som samtliga ska uppfyllda hos de nominerade är:
1. Företaget är ett teknikföretag
2. Nettoomsättningen för basåret överstiger EUR 50 000 och för slutåret EUR 800 000.
3. Företaget har bedrivit verksamhet under de senaste fem åren då också tillväxten mäts.
4. Företaget är svenskt.

– Det här bekräftar att vi är på rätt väg, säger John Bernström, VD i Procast Media. Det känns hedrande att få ta emot den här utmärkelsen.

Procast Media har även listats i den europeiska rankningen Technology Fast 500 EMEA. Att få en plats på den listan är ett erkännande av företaget och visar på en mycket stark prestation. Det priset delas ut den 25 november

För mer information gå in på www.procast.se eller vänligen kontakta:
John Bernström, VD Procast Media AB, 08-586 158 00

Procast Medias affärsidé är att erbjuda medie- och kommunikationslösningar till privata och offentliga aktörer inom tandvård, hälsovård och sjukvård. Verksamheten bedrivs under de två varumärkena DENTVISION och MEDTV. Förutom försäljning av annonsutrymme härrör intäkterna från försäljning av de skärmar och system som krävs för att driva de nämnda kanalerna samt försäljning av tjänster och produkter avseende patient- och besökarkommunikation.
Procast Media är noterat på Aktietorget och omsatte 48 Mkr under 2009.

Publicerad 2010-11-03

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje månad.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 10 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 10 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev