Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Aktuellt

17 oktober 2012

Proposition om ny tillsynsmyndighet

Regeringen överlämnade igår en proposition till riksdagen angående inrättandet av Inspektionen för vård och omsorg – en ny tillsynsmyndighet för hälso- och sjukvård samt socialtjänst.

– Propositionens förslag om en fristående granskande myndighet för vård och omsorg siktar på att ytterligare stärka patientsäkerheten och förtroendet för sektorn, säger socialminister Göran Hägglund.

Propositionen läggs i enlighet med ett tidigare regeringsbeslut om att myndigheten ska inrättas från och med den 1 juni 2013. Inspektionens huvuduppgifter består av tillstånds- och tillsynsverksamheter, uppgifter som därmed övertas från Socialstyrelsen.

Läs mer ››

Källa: Socialdepartementet

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev