Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Ptj öppnar ny tandvårdsmottagning i Helsingborg

PTJ Dental tar över tre tandvårdsverksamheter i Helsingborg och slår ihop dem till en, och idag, den 1 november, öppnar PTJ Dental Helsingborg på Norra Strandgatan 21. Samtidigt tillträder tandläkare Jacqueline Lundblad som verksamhetschef.

hero image

Jacqueline Lundblad är tandläkare och verksamhetschef på PTJ Dental Helsingborg som öppnar den 1 november.

Birgitta Estelius, Anders Berg och Lars Jacobson har arbetat som tandläkare i egen regi i 37, 34 respektive 32 år. Den 1 november tar PTJ Dental över deras kliniker och slår ihop dem till en under namnet PTJ Dental Helsingborg. Den nya mottagningen kommer fortsatt att erbjuda allmäntandvård till såväl barn och unga som äldre.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att driva och utveckla mottagningen och lära känna alla patienter och nya kollegor. Verksamheten kommer fortsatt att drivas i samma anda som tidigare med fokus på kvalitet och trygghet, säger Jacqueline Lundblad, tandläkare och verksamhetschef på PTJ Dental Helsingborg.

När mottagningen nu övergår i ny regi kommer tandläkarna Anders Berg och Lars Jacobson att arbeta kvar, likaså både tandhygienister och tandsköterskor.

– Det är en trygghet både för mig och patienterna att Anders och Lars och deras medarbetare arbetar kvar i verksamheten. Det kommer att bli en mjuk övergång och patienterna kommer att känna igen sig, även om vi fräschar upp lokalerna och byter logotyp, säger Jacqueline Lundblad.

På PTJ Dental Helsingborg arbetar fyra tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor. Kliniken är PTJ Dentals tredje i Skåne och sedan tidigare finns etableringar i både Ystad och Sjöbo.

– PTJ Dental har vuxit snabbt och planen är att fortsätta expansionen i såväl Skåne som i andra delar av landet. Tandvården är inne i en spännande period och många tandläkare som drivit sin verksamhet länge funderar på vad deras nästa steg kan vara, och då är vår förhoppning att vara en framtida partner, säger Ann-Britt Östlund, chef för PTJ Dental.

Om PTJ Dental

PTJ Dental är en verksamhetsform inom Praktikertjänst som lanserades hösten 2018 och innebär att tandläkare erbjuds anställning och ansvar för en verksamhet utan att vara delägare i koncernen. Till grund för satsningen ligger en ambition om att vara det självklara valet för alla tandläkare som vill arbeta privat. Idag finns 19 verksamheter inom PTJ Dental.

Källa: Praktikertjänst

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev