Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

28 december 2011

PTL i ny tappning

PTL;s föreningsmöte ställde sig enhälligt bakom till nya stadgar samt den föreslagna budgeten och verksamhets-planen. Dessförinnan hade alla förslag noggrant gåtts igenom och diskuterats, vilket ledde till snabba och enhälliga beslut.

Förslag till namnbyte har varit en fråga som har diskuterats livligt. Många förtroendevalda och medlemmar har inte varit odelat positiva, utan kommit med konstruktiva förslag till andra namn. Därför beslutade styrelsen att föreslå medlemsmötet att behålla Sveriges Privattandläkarförening, Svensk Privattandvård AB och varumärket Privattandläkarna fram till nästa föreningsmöte. Styrelsen får i uppdrag att arbeta fram ett nytt förslag på namn som ska vara väl förankrat i medlemskåren till årsmötet i maj 2012.

Nu börjar det praktiska arbetet med att genomföra verksamhetsplaneringsmötets beslut med ett renodlat företagsmedlemskap, regionalisering av lokalavdelningarna och sammanslagning av förtroendenämnderna. 2012 är ett genomförandeår ute i lokalavdelningarna och ni är alla välkomna att delta i utformningen av branschorganisationen. Mer information om hur besluten rent praktiskt påverkar dig och ditt företag kommer inom kort.

Hur påverkar besluten mig och mitt företag: Läs Frågor och Svar ››

Källa: Privatlatandläkarna ››

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev