Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Kvalitet

15 januari 2011

Regeringen stärker hälsofrämjande arbete i sjukvården

Socialstyrelsen har fått i uppdrag att stödja införandet av de nya riktlinjerna som ska stärka vårdens hälsofrämjande arbete.

Satsningen är ett led i regeringens fortsatta arbete med att göra kopplingen mellan folkhälsoarbete och hälso- och sjukvården tydligare. Det vill säga att ta tillvara på möjligheten att i större grad informera och motivera patienter till hälsoförebyggande åtgärder.

Uppdraget går ut på sprida kunskap om de nya riktlinjerna inom landsting och kommuner. Bland annat genom att skapa en interaktiv utbildning och använda sig av it-lösningar för att följa upp och kartlägga hur införandet går. I December 2014 ska Socialstyrelsens arbete med att stötta de hälsofrämjande riktlinjerna redovisas.

Källa: Kvalitetsmagasinet.se ››

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev