Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

3 april 2013

ResMed Sweden AB på listan över Sveriges bästa arbetsplatser

I sällskap med välkända företag som Microsoft, Adecco och Gore har ResMed Sweden AB blivit utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work. ResMed kom på 12:e plats bland små företag med 20-49 medarbetare.

Syftet med undersökningen är att uppmärksamma och hylla de organisationer som aktivt arbetar för att skapa en föredömlig arbetsplatskultur och inspirera dem som vill påbörja ett sådant utvecklingsarbete.

För att mäta vad som är en bra arbetsplats tar Great Place to Work hjälp av 59 olika parametrar i sina medarbetarundersökningar. En utmärkt arbetsplats definieras av att man har förtroende för chefer och ledare, är stolt över det man gör och trivs med människorna man arbetar med.

Över 10 miljoner medarbetare i organisationer i 48 länder är med och utvärderar sina arbetsplatser enligt Great Place to Works modell.

 

Läs mer om undersökningen i KvalitetsMagasinet ››

 

 

 

 

ResMed utvecklar, tillverkar och distribuerar medicinsk utrustning för behandling, diagnosticering och kontroll av sömnrelaterade andningsstörningar och andra andningsrelaterade sjukdomar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev