Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Personnytt

29 juli 2011

Robert Gottlander till chefspost på Henry Schein

 

Robert Gottlander till chefspost på Henry Schein Inc. – en av världens ledande distributörer inom sjukvård och odontologi

Den svenske tandvårdsveteranen Robert Gottlander har rekryterats till Henry Schein Inc där han skall tillträda en befattning med globalt ansvar för marknad och utbildning inom företagets dentala protetikdivision.

Robert Gottlander, 55, är tandläkare med en examen från tandläkarhögskolan i Göteborg och kommer närmast från en tjänst som vice VD på Nobel Biocare Inc. i Zürich. Gottlander har sedan 1986 haft en rad ledande befattningar inom marknad, produkt och utbildning på Nobel Biocare.

Henry Schein, Inc., är en av världens ledande distributörer av sjukvårdsprodukter och -tjänster till privatpraktiserande läkare, tandläkare och veterinärer. Henry Schein Inc. är noterat på Nasdaq-börsen.

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev