Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Skaraborgs ledande tandtekniska lab under ett tak invigt

Fredagen den 10 september slog Nordentic Skaraborg upp portarna och välkomnade under ett par timmar drygt 100-talet tandläkare och sköterskor. Det som tidigare var Billinge Dental, Mariestads Tandteknik, Tandprotetik i Väst och Lident är nu samlat under ett tak i Skövde. I nyrenoverade lokaler på Storgatan 17 huserar sedan i våras Nordentic Skaraborgs Dentallab.

Som mindre labb är det allt svårare att på egen hand bibehålla kompetens och samtidigt hänga med i utvecklingen av den nya tekniken och användandet av nya material. Syftet med Skaraborgs dentallab är att genom samarbete kunna fortsätta erbjuda god service och samtidigt ligga i framkant med att erbjuda den senaste tekniken åt Västgötaslättens tandläkare och patienter.

Flytten till gemensamma verksamhetsanpassade lokaler borgar för högkvalitativ tandteknik i många år framöver. Under ett par timmar förevisades utöver lokalerna även hur intraorala skanners används för smidigare flöde, ökad kvalitet och en bättre patientupplevelse.


Nordentic Skaraborgs Dentallab

Skaraborgs Dentallab är ett fullservicelab ca 20 medarbetare under Roger Anderssons ledning.

Källa: Nordentic

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev