Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsnytt

13 februari 2014

SML tar tillbaka sitt gamla namn

Företagsnytt: SML Dentallaboratorium AB (tidigare D-lab) har återtagit sitt gamla namn och fortsätter som ett fullservice laboratorium med Ingemar Galéus i spetsen för 20 tandtekniker på Karl Gustavsgatan i Göteborg.

SML startade redan 1969 i Hantverkshuset på Ågatan i Göteborg och flyttade senare Östra Hamngatan innan Ingemar Galéus tog över 1988. Sedan dess har verksamheten legat på Karl-Gustavsgatan 30.

”Till vårt förfogande har vi den modernaste utrustning som finns att få. Våra tandtekniker har alla lång erfarenhet och uppdaterar fortlöpande sina kunskaper. Vårt arbete är till övervägande del ett genuint hantverk. Man kan ha vilka maskiner som helst till sin hjälp, men i slutändan är det tandteknikerns yrkesskicklighet och sinne för färg och form som är avgörande”, säger Ingemar Galéus.

Källa: SML

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev