Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Företagsförvärv

14 oktober 2018

Stjärntandläkarna i Västra hamnen i Malmö blir Happident

ME dental/Happident (fd. Orasolv) har förvärvat Stjärntandläkarna Västra Hamnen i Malmö. Stjärntandläkarna i Västra Hamnen är en av Malmös största och modernaste tandvårdskliniker och består av nio stycken behandlingsrum med inriktning på såväl allmän- som specialisttandvård.

Bernt Schuss, tidigare ägare till verksamheten, fortsätter som tandläkare och klinisk ledare på kliniken. ”Jag har tidigare varit verksam vid Happidents andra klinik i Malmö. Att bilda lokala kluster innebär att vi kan ha hög tillgänglighet för patienterna, skapa intressanta arbetsplatser för medarbetarna och erbjuda en heltäckande vård till våra patienter. Jag ser fram emot att arbeta i en klinisk genomsyrad organisation helt ägd och utformad av tandvårdspersonal där besluten är kliniskt förankrade, den kliniska kompetensen värderas högt och där personalen känner en stor delaktighet”

Stjärntandläkarna i Västra Hamnen blir den tolfte kliniken inom Happident. ”Genom förvärvet av Stjärntandläkarna Västra Hamnen har vi nu en betydande position i Malmö. Vårt mål är att fortsätta bygga en klinikkedja med stort tandvårdsfokus och där patienter får en trygg och säker vård och medarbetare kan få en kombination av flexibilitet, stabilitet och utveckling”, säger Mazdak Eyrumlu, Leg Tandläkare och ägare till ME Dental/Happident.

Happident växer genom förvärv av små och stora tandvårdskliniker i storstadsregionerna. Idag har verksamheten två kliniker i Malmö, fyra kliniker i Göteborg, fem kliniker i Stockholm och en klinik i Uppsala med över 75 behandlingsrum i gruppen. Målet är att fortsätta att utveckla klustermodellen där samarbete sker mellan klinikerna för att utveckla teamen och att ge patienterna möjlighet till kvalitativ och tillgänglig vård kombinerad med den senaste tekniken och bästa servicen.

 

Källa: ME Dental/Happident

Happident – ny tandvårdskedja blir nr 3 i Sverige

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev