Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Aktuellt

KONFERENS & MÄSSA

27 oktober 2021

Swedental – Nordens viktigaste mötesplats för dentalbranschen

Äntligen är det dags att ses igen på Swedental. I år är vi tillbaka efter ett uppehåll format av pandemin och vi ser alla fram emot att få träffas under ett och samma tak och utbyta såväl erfarenheter som kunskap i en kollegial och affärsmässig kontext.

Över 130 utställare från alla delar av dentalbranschen står redo att möta dig och dina kollegor mellan den 17-19 november på Stockholmsmässan. Alla yrkesgrupper och dess intresseområden finns representerade i mässutställningen.

Utöver mässutställningen återkommer även Future Lab där du kan förkovra dig i diskussioner, gruppsamtal och intressanta ämnen under samtliga dagar.

OBS! Glöm inte att biljettregistreringen till Swedental endast kommer att ske online i år för att minska behovet av att trängas på plats.

Källa: Stockholmsmässan

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev