Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Personnytt

3 april 2013

Tandläkare Mohsen Rahnamaei Master in Oral Implantology

Dental24 uppmärksammade nyligen att en svensk tandläkare som första skandinav erhållit en masterutbildning i implantologi men det visar sig att han inte längre är den ende med en sådan examen i Sverige.

Tandläkare Mohsen Rahnamaei, som är verksam vid Tandhälsan i Göteborg, har numera också genomgått en treårig Master of Science in Oral Implantology vid Goetheuniversitet i Frankfurt.

Det första årets premaster följdes av ytterligare två år med föreläsningar, teoretiska kunskapsprov och klinisk examen på hemmakliniken med en handledare från universitetet i Frankfurt, dokumenterade fall och en masteruppsats med titeln ”Survival Rate of Short and Long Dental Implants in the Posterior Maxilla. A Review of the Literature”.

Mohsen

/Dental24

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev