Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Personnytt

20 januari 2013

Tandläkare som gillar läget

Calle Hagman, numera i Åsa som ligger mellan Kungsbacka och Varberg i norra Halland, gillar verkligen att vara tandläkare. Efter att ha sålt sin praktik i Brämhult, Borås, bor numera hela familjen Hagman i Åsa nära havet.

Calle_utanfor_nya_praktiken_300px

Calle älskar sitt jobb och har byggt upp en helt ny modern Praktikertjänstklinik med två behandlingsrum i centrala Åsa. Han har inga planer på att lägga instrumenten på hyllan, tvärt om, även om han med ålderns rätt numera skulle kunna dra sig tillbaka. Calle hävdar att han är liksom fina viner, ”bara bättre med åren”! Skämt åsido, erfarenhet är ingen nackdel i tandläkaryrket. Men så går han också kontinuerligt på utbildningar både i Sverige och utomlands för att hålla sig ajour med utvecklingen. Vem vill inte ha en sådan tandläkare?

Under Swedental för några månader sedan hade Calle bråda dagar och inhandlade allt som behövs till en modern klinik. Två månader senare står den alldeles nya kliniken, inklusive skräddarsydd inredning, datorer, högupplösta bildskärmar, steril, ventilation, TV och Ipad styrd mp3-ljudanläggning klar och första patienten kan komma. Det är ju inte bara tänderna som skall ha sitt utan även ögon och öron när man kopplar av en stund av hos tandläkaren.

Så nu kan även de som bor i idyllen Åsa gå till en kvalitetsmedveten, privatpraktiserande tandläkare med passion för kosmetisk och estetisk tandvård och slipper åka till storstan för att få den allra modernaste tandvården. Annars är ju trenden snarare den motsatta. Många mindre orter förlorar sin tandläkare när små kliniker stänger och patienterna får flytta till nya stora kliniker i ”stan”.

Calle satsar också på hög service och erbjuder utökade öppettider. Till sin hjälp har han sonen Johan med hustrun Lina som båda är tandläkare och som för inte så länge sen återvände från England och köpte en befintlig klinik i Varberg. Även de och deras tre barn ”gillar läget” på Västkusten. Inom kort kommer det även finnas en tandhygienist på plats i Åsa.

Vill du följa Calle så är det bara att läsa hans blogg, ”gilla” honom på Facebook eller besöka hans hemsida www.callehagman.se.

Per Ahlberg/Dental24

 

 

 

 

 

 

 

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev