Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Verksamhetsnytt

23 maj 2019

Tandläkare Viveca Hansson Gidlund ny styrelseledamot i Praktikertjänst

Vårdkoncernen Praktikertjänsts årsstämma har beslutat att välja in tandläkare Viveca Hansson Gidlund i styrelsen. Viveca Hansson Gidlund är verksamhetsansvarig på Krontandläkarna i Kungsbacka och har arbetat i Praktikertjänst i över 20 år.

Viveca Hansson Gidlund är 54 år, bosatt i Särö och sedan 1999 verksamhetsansvarig på Krontandläkarna i Kungsbacka. Hon tog tandläkarexamen 1992 och arbetade därefter bland annat på Folktandvården i Region Halland samt som anställd i Praktikertjänst.

’- Jag har arbetat i Praktikertjänst i över 20 år och under den perioden har både bolaget och tandvården utvecklats enormt mycket. Centralt för mig är att hela bolaget måste fortsätta arbeta med ständiga kvalitetsförbättringar för att leverera god vård och svara upp mot de ökande myndighetskraven. Tillsammans är vi starka och tillsammans möter vi de krav som ställs samtidigt som vi ger våra patienter god vård med hög kvalitet, säger Viveca Hansson Gidlund, tandläkare och verksamhetsansvarig Krontandläkarna och ny styrelseledamot i Praktikertjänst.

Källa: Praktikertjänst

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje månad.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 10 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 10 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev