Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Podcasts

Podcast

8 mars 2023

Tandläkarstudenter för Livet – Från tls till tdl

Efter lång paus har vi äntligen fått lite stabilitet i vårt vardagliga liv samt hunnit komma in i yrket som legitimerade tandläkare.

I det här avsnittet introduceras en ny poddpartner och vi delar med oss av våra upplevelser från den sista perioden på universitetet till där vi är idag efter att ha hunnit jobba lite mer än ett halvt år. Vi delar med oss våra tankar kring övergången från att vara ”fri” tandläkarstudent till att bli färdig tandläkare som helt plötsligt tar på sig allt ansvar i hela världen (som det kan kännas i början).

Med det vill vi säga att TLS är back och det här är bara början. Vi skulle bli jätteglada om det här avsnittet hjälper er tandläkarstudenter och ny examinerade tandläkare att få lite motivation och säga att ni är tillgång för samhället och fortsätt kämpa, saker och ting löser sig till slut!

Lyssna här

Källa: Tandläkarstudenter för Livet

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 8 500 andra, prenumera på vårt nyhetsbrev