Din nyhets- och kunskaps-portal inom odontologi.

Podcasts

Podcast

18 oktober 2021

Tandläkarstudenter för livet

Podcast av Mustafa Aljamal & David Ali på Malmö Universitet

Senaste avsnitt 9 oktober 2021:

Tandläkarstudenter för Livet – Tuffa beslut, specialisering & entreprenörskap

Nytt avsnitt ute snart och den här gången har vi med oss Parodontologen Maryam Pourmousa! ?? Ni kanske känner henne som klinikchef på Wasa Tandklinik som år 2018 blev utsedd till årets tandvårdsföretag av Privattandläkarna. Bakom detta pris ligger dock många års hårt arbete och mod att våga ta steget ut i det okända och öppna en egen klinik. ?‍⚕️ Med en bakgrund i Malmö Universitet, Karolinska Institutet, Folktandvården och såklart privat sektor är Maryam något av en veteran inom tandvården. I det här avsnittet får ni följa med på hennes resa samt intressanta diskussioner om allt ifrån tuffa beslut inom yrket till det kliniska arbetet som parodontolog, familj, karriär och entreprenörskap! ? Ni kan även läsa Maryam Pourmousas intervju på Tandläkartidningens 7:e upplaga där hon bl.a pratar om omhändertagandet av parodpatienter och remisshantering.? Missa inte detta avsnitt! ? David & Mustafa Tandläkarstudenter för Livet

Om Dental24

Dental24 – Ledande nyhets- och kunskapsportal inom svensk tandvård enligt professionen.*

Dental24 läses av flera tusen dentalt intresserade varje vecka.

Dental24 erbjuder yrkesverksamma inom dentalbranschen en samlad plats för nyheter, kunskap, aktuella händelser, erfarenhetsutbyte, utbildningar, artiklar, dokumentation och produktinformation.

Dental24 produceras i samverkan med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker, institutioner, kursgivare, föreningar, organisationer, leverantörer och andra medier.

Kontakt

Per Capita AB
info@dental24.se
Org. nr: 556763-9785

Ansvarig utgivare

Per Ahlberg

Vill du synas på Dental24?

Mer om att annonsera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev

Utvecklad av mkmedia
×

Nyhetsbrev

Gör som 9 000+ andra, prenumera 
på vårt nyhetsbrev